Anna Schröder - Acupunctuur & Coaching

Tel.: 06-44272408 - E-mail: info@annaschroder.nl - Regio: Bennekom - Heelsum - Renkum

IMG_1653Drs. Anna Schröder

Na mijn studie diergeneeskunde aan de Universiteit van Utrecht, ben ik praktiserend dierenarts geweest in Nederland en Engeland. Na een aantal jaren praktijk en docentschap (anatomie en chirurgie) aan de faculteit in Utrecht,  heb ik in 1999  het roer van mijn loopbaan rigoureus omgegooid. Mijn fascinatie lag bij mensen;  ‘hoe kom je beter tot je recht en wat heb je nodig om gezond te worden/blijven’.  

Mijn motto ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’ motiveerde mij om de 4-jarige opleiding psychologie te volgen bij het ITIP  ( Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie) en mijn diploma’s als arts/acupuncturist te halen bij de NAAV ( Nederlandse Artsen Acupunctuur Vereniging) en de NAAS ( Nederlandse Artsen Acupunctuur Stichting).

Sindsdien begeleid ik mijn cliënten als acupuncturist en coach bij het herstellen van hun gezondheid en het vrijmaken van hun potentieel.

‘Waarheen je ook gaat, ga met heel je hart.’

                                                                  (Confusius)